Започва дистанцирането от Киев

 (2 коментара)


Започва дистанцирането от Киев

"Абсурдно е да защитаваме едно украинско правителство - толкова неадекватно и неспособно да предложи програма за възстановяване на държавата си. Русия защитава правата на руското малцинство" - Жак Атали, бивш шеф на ЕБВР, съобщава БГНЕС

Вече всеки ден откъм Франция долитат изявления, които пределно се различават от досегашната примитивна американска пропаганда за „демократите в Киев и Путлера в Москва“. Жак Атали е видна персона на Запад не само във финансовите среди, но и сред еврейството. Щом и той критикува властта в Киев, а там е пълно с евреи, завоят е остър.

Западът започва да се дистанцира от марионетките в  Киев. Поне за европейските политически елити, с изключение на британските, Европа понася само загуби и продължаването на конфронтацията с Русия  става все по-опасна. Същевременно тя наистина им е много нужна като съюзник в едно доста мрачно бъдеще.

От друга страна, дори с някаква значителна западна финансова помощ и дори с т. нар. летални оръжия украинските управници пак са неспасяеми. Тогава защо да харчат милиарди и към тях ценен политически капитал в полза на загубена кауза, при това чужда? Ето на това набляга Атали и така мислят мнозина в европейските столици.

Коментари
2015-02-12 20:50:11 От: жак атали е прав

това казват окол х905 от българите.но ние там нямаме работа .сега е момента да вземем бежанци от украйна българи руснаци украинци все са наши ..за тях по 1080лв на месец както и за източните

2015-02-16 11:09:00 От: ф13

Аз мислех, че ВОСР е било чифутска изцепка, но очевидно те толкова и само това си могат. Цялата хунта в Киев са плътно евреи, но този път без грузинци и арменци.

Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот