Служат на политолигархията


Служат на политолигархията

Митничарите и граничарите, най-меката дума е "абсолютно ненадеждно" охраняват границите, казал премиерът Бойко Борисов, четем в News.Bg. „Как един и същи служител по три пъти бива залавян, уволняван и след година време бива връщан на работа!...

Това за абсолютно ненадеждното охраняване на границите го казва същият Борисов, който доскоро нееднократно уверяваше нас и Брюксел, че южните граници на Европейския съюз са надеждно опазени. “Имаме една сграда да доизмажем, иначе и днес сме готови да влезем в Шенген“, рече той през 2011 г.

Онзи ден министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова сподели, че „до края на годината оградата по цялата българо-турска граница се очаква да бъде факт“. Само се очаква! Ама надали... Сега граничарите се оказаха виновни на премиера. Обижда тези, които най-основателно протестират срещу отвратителните условия за носене на служба.

А на кого служат недосегаемите митничари и данъчни? На политолигархията, на нейните чорбаджии по места, на партийно-политически охранявани бизнесмени-контрабандисти. Това Борисов го знае отлично, от собствен опит, както писа един американски посланик у нас  в грама до Държавния департамент. И този субект ще въвежда ред в страната!

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот