РИформаторско бърборене


РИформаторско бърборене

Нападенията над учители продължават, въпреки законовите промени. Ще има акция на нулева толерантност - дрогата и насилието е навсякъде, но МВР ще се съсредоточи да лови нарушителите, каза министър Танев, четем в „Труд“.

Какво друго да правят министрите и прочието началници в кабинета от Реформаторския блок, освен реформи? Едно е обаче шумно да се обещават такива, трето и четвърто  е да се правят. Няма пари, липсват идеи, мижаво е кадровото осигуряване. Тогава на дневен ред излиза имитирането на реформи или заместването им с празни приказки.

Както в зората на димукрациътъ  ранните седесари проявяваха риформаторска бурна активност, така и сега кипи безсмислен риформаторски труд, съпроводен с неспирно бърборене. Шампион в тази дейност се очертава да бъде просветният министър. Глупост велика са „нововъведенията“ му в областта на професионалното образование.

Още по-голяма щуротия е предложението му за преобразуване на съществуващи колежи в специализирани висши училища. Щото са малко досегашните ВУЗ! А и МВР ще хвърля в боеве срещу дрогата и насилието в училищата, като че ли без него там не знаят какво да правят.А всичката „реформаторска“ суета е за баламосване на Брюксел с поредния отчет.

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот