Радан тече от крана


Радан тече от крана

„Опорната точка, че Реформаторският блок е патерица на ГЕРБ, рухна“, констатира лидерът на нСБ Радан Кънев пред bTV.

Още един смешник от състава на политолигархическата клоунада. Изглежда няма кой да посъветва Радан Кънев да разреди силно изявите си в медиите, вече тече от крановете и се изтърка окончателно, ръсейки глупотевини, затъвайки в противоречия. Не само на него си вреди, резили и ДСБ, и Реформаторския блок.

По-грозно и обидно нещо от патерица на ГЕРБ са „реформаторите“, направо са изтривалка. Създателят на ДСБ Иван Костов още в края на миналата година констатира, че са на границата на саморазрушаването си, подлагайки се на Борисов за втория му кабинет. Границата вече е премината.

А какви ги разправяше Кънев преди изборите за ГЕРБ! Тя и водача й Борисов бяха определени като „едно от лицата на политическата мафия“. Единство между ГЕРБ и Реформаторския блок под каквато и да била форма нямало да има, предположенията за сговор били недобросъвестни медийни интерпретации.

След изборите сам призна, че е излъгал избирателите си, но това сторил в знак на саможертва в името на новия морал. Той си ги представя като стадо говеда, които не са схванали очевадното: продали са кожите си „реформаторите“ още преди изборите, а сега лакомо осребряват срамната си роля на подстилка. Срамотни люде са на власт у нас.

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот