Протестърски смърдеж


Протестърски смърдеж

Няма никакви данни СРС да са прилагани по отношение на лица, още повече спрямо участвали в протести. Това заявяват от прокуратурата във връзка с оперативно дело "Червей", четем в actualno.com

Като се вгледат компетентните в проблемите на сигурността хора в лицата, които през последните 25 години са овластявани да управляват тази жизненоважна за държавата област, изпадат или в униние, или в тиха ярост. Ако в предавания по някоя национална телевизия се разкрие до каква разруха е докарана тази област, българите ще изтръпнат.

Един от видните вредители в системата на националната сигурност, известен още като „Гнома“, се изока гороломно, че МВР било подслушвало незаконно разни лица, между които скъпоценните на човечеца Плевнелиев протестърчета. Тез соросоидни, яко напазарувани душички, се възмутиха обилно в разни телевизии, протестърският смърдеж отново досади.

Както се казва, не били компютри, ами компоти. Освен „Гнома“ се изложиха още дузина „спецове“ по сигурността, включително и генерал-лейтенантът на Ахмед Доган. Едно дезинформационно мероприятие не могат да спретнат тез пишман генерали!

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот