Пилотно издание на долнопробно риалити


Пилотно издание на долнопробно риалити

Етюдите на партийните лидери предизвикаха най-вече досада и предчувствие за тежка безотговорност...

 

Форумът на вестник "Сега" коментира първия работен ден на Народното събрание:

 

OLDMAD
Вече казах - цирк! Номерата на клоуните и акробатите тепърва започват.

 

щурчо
Безделници, ама тарикати. Боци бързо усвоява мурафетите.

 

noooo
В предния парламент имаше само един клоун - Янето. В този вече има две трупи, ама накрая ще се окажат самодейци.

 

ЗИП
ББ се чувства изигран от Волен. Наистина много тънко го мина. Оня докато се усети и Миков шеф на парламента.....

tsombain
Сега, малко ще се развали театрото на Волен, тъй като ще му се наложи или да подкрепи с някой депутат "по съвест", или да играе до край, "ва банк" и да предизвика парламентарна криза ... Вярно се оформя много интересно

ЗИП
Що ми се чини, че пак некой ше клечи на некое дърво да гледа кой как гласува при тайния вот за премиер и правителство. Ех, какви романтични времена бяха едно време....

Хъм
Що все обиждате изкуствата... театър, цирк било... Настоящото НС ще е долнопробен ТВ реалити формат, личи си по днешното му пилотно издание!

Ace_
Номерът на "Атака" наистина е достоен за възхищение - не се регистрираме (все едно ни няма) и БСП+ДПС>ГЕРБ. След като ни няма - не носим и отговорност (нищо, че с това поведение реално обслужваме едната страна). Но този номер явно ще мине веднъж. Когато се гласува правителство (тайно или явно), поне един от "Атака" (или ГЕРБ) ще трябва да гласува.

независим
На моралните победители няма да им бъде лесно. Какво ли не направиха да победят, но не успяха, затова се писаха морални победители. Сега си въобразяват, че властта им е в кърпа вързана. Но и тук ще останат излъгани, защото имат опозиция, по-силна от тях самите.

А и Орешарски може да обърка сценария...

wreckage
"Кога е избиран председател на парламента с под 120 депутати? Не е ли нормално първата политическа сила да има председател на парламента? Това не съм аз или ГЕРБ, това са над милион избиратели", заяви Бойко Борисов. След като сте се заклели, всички шебеци и всеки един шебек, ставате представители на целия народ. На всички българи, а не само на тези, които по неизвестни за мен причини са гласували за вас!

Туткалчев
"Или ще си стоим опозиция там и ще им гледаме сеира". Политика, принципи, визии, работа на ползу роду, отговорност... Глупости, най-важното е да се гледа нечий сеир!

XYZxyz
Цирк ГЕРБ с нови номера ....

Balozi
Как може такава простащина и плоскодумие в толкова критичен за държавата момент?? И това ти било лидер на демократично избрана партия, моля ти се... Някои хора просто не разбират (и явно никога няма да разберат), че едно е да си пиеш сливовата с Бат Генчо в кварталната кръчма, друго е да му повериш спестяванията си, работното ти място образованието на децата ти, здравеопазването и пр., и пр.

mick
Сидеров е опасен, даже и за себе си.. Това с минималната заплата - 1000 лева заплата, означава хлябът да стане 10 лева.

 

azdebil_bg
Поне с едно нещо съм напълно съгласна със Сидеров. Партийните субсидии, ако не премахнати напълно,трябва да бъдат орязани драстично. Не е нормално най-бедният данъкоплатец да плаща най-високите политически субсидии в Европа.

Solace
Как виждате на Сидеров глупостите за 1000 лв. минимална работна заплата? Какво означава 1000 лв. минимална заплата? Какво значи това за малките фирми? Колко народ ще изхвърчи на улицата?

Oraсle
Това ще бъде най-злополучният парламент от 1997 година насам. Да се надяваме - и най-краткотрайният. Единственото правителство, евентуално работещо в тези условия, би било на ГЕРБ с младши партньор БСП. То също е обречено на некадърност и безвремие, но пък да разчиташ на гласовете на атакоидите е меко казано безотговорно.

Don
Обаче забелязахте ли какво театро изиграха Сидеров и Местан? Таланти - самородни, неподправени.

Болярчето
Не сте ли забелязали, че Сидеров винаги започва така? Нали помните "грухтящите прасета" отпреди 4 г.? Магарето си показва магарията, когато има най-голяма публика. По-късно ще се кротне, ще слушка и ще папка, а Комарницки ще го рисува като пудел. Чий пудел не е от особено значение. Като наближи краят на този парламент, пак ще почне да лае тези, чийто пудел е бил. Пак ще вдъхнови ненормалниците да гласуват за него и да го вкарат в следващия парламент и т. н. Сигурно турските и латиноамериканските сериали са по-интересни.

Тодев
Никой не очаква от Сидеров да изпълнява програми. Достатъчно е, че артикулира това, което от "политкорекност" другите не смеят не да изрекат, а и да си помислят. (Нали "политкоректност" беше новият термин за подлост, глупост и лицемерие? Ако нещо бъркам, поправяйте.)

Democrat

Едва ли ще го бъде парламента
Днес той започна със голяма мента.
Моят представител във него
Де го? Де го? Де го?

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот