Палави внучета

Автор: редакционна


Палави внучета Снимка: segabg.com

Саморазправа с внучката на Радой Ралин - София Стоянова, си позволил вчера агитатор на БСП в София, разказа пред “Труд” бащата на 13-годишното момиче Стефан Стоянов.

 

 

 

 

 

Вчера следобед момичето, облечено с фланелка на “Синята коалиция”, минало покрай шатра на БСП пред кино “Изток” в столицата.

 

 

София, която била с майка си Таня, понечила да махне кабърче от плакат на соцкандидата за депутат Георги Кадиев, съобщава „Труд”.

 

 

От шатрата изскочил младеж и залял момичето с мръсна вода от бутилка, ползвана преди това за пепелник.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

нашият коментар

 

 

 

Келешът, който е залял момичето с мръсна вода, заслужава да отнесе два шамара. Но пък на внучката на Радой Ралин хич не й е било работа да пипа плакатите. Ясно е, че след първото кабърче е щяла да махне и другите. За какво иначе да пипа там?

 

 

Дядото поне беше само зевзек, комунист, активен борец против фашизма и капитализма, после пак в това си качество тичаше по седесарските митинги да громи комунизма и да подкрепя марксиста-либерал Желю.

 

 

Внукът му от Капка стана атакист покрай бившия седесар Волен Сидеров, заедно провеждат улично-площадни мероприятия в стил ранно СДС, прочу се със скандали и в Европарламента. Ген скандалджийски ще да е.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот