На трета инстанция ще го спасят


На трета инстанция ще го спасят

Цветанов получи 4-годишна присъда и на втора инстанция. Подсъдимият е проявил престъпна упоритост демонстрирал "всесилност и всепозволеност, прекрачвайки границите на закона и на морала", смята Софийският апелативен съд (САС), съобщава Mediapool

Който се е заял със съд и прокуратура, рядко е прокопсал, това сме го писали няколко пъти. И по повод изцепките Цветанови по адрес на отделни магистрати и, обобщено, за съдебните институции. Наред, с недопустимите за един министър нападки, Цветанов извърши и редица своеволия чрез голямата си власт в кабинета „Борисов“, някои преценени днес като престъпления.

Опиянението, от реалната си власт като вицепремиер и шеф на силово ведомство, струеше от всяка втора негова поява в медиите, демонстрацията на всесилност и всепозволеност – от всяка пета. Тази присъда ще се приеме със задоволство в обществото. Дали ще бъде първият осъден у нас високопоставен политик, питат се много граждани.

На трета инстанция вероятно ще го спасят. Може да изменят присъдата на пробация или направо да обяснят на предишните инстанции, колко са далеч от истината за делата Цветанови. А той, Борисов, и дузини гербаджийски медийни наемници, напоително ще шумят за политическа поръчка срещу този „борец срещу корупцията в съдебната система“.

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот