Лика и прилика


Лика и прилика

"Всички цигани вярваме на Делян Пеевски и го обичаме. Той олицетворява модела на младия политик", каза пред Нова тв депутатът от ДПС Александър Методиев, по-известен като Бат Сали и бе категоричен, че ДПС никога не е купувало ромски гласове.

ДПС брани циганите, официално ги представлява политически, брани лично субекта Бат Сали, депутат го направи с всичкия му мътен образ и сериозни обвинения за криминална дейност в Самоков. Е, как няма бат Сали – този трибун на мургавата част от населението - да не сподели от името на всички цигани, че любят, тачат и милеят  любимеца на Доган!

И на премиера Бойко Борисов също, за него Пеевски е просто Бебчо. Ми и за Бат Сали е беличък, пухкав и с розови бузки! Че Пеевски и за позитанците е първа симпатия, дори го направиха шеф на самата ДАНС. За президента също е мил и драг Делянчо мамин, Плевнелиев одобри промените в закона, препятстващ операцията за скандалното назначение.

Много свой човек е за батсалевците Пеевски, много гласове му дават на избори, вероятно добре ги черпи предварително. Със семки бонбонки. От определени гледни точки те са си лика и прилика, естествено е и в психологически план, съгласно правилото „Като мен – не като мен“. Както споменахме, далеч не само циганите харесват модела на млад и успял политик.

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот