Къде са Фандъкова и НПО-та?

 (1 коментар)


Къде са Фандъкова и НПО-та?

Моторист се е блъснал в каруца на кръстовището на „Филиповци” и „Околовръстно шосе”, съобщава „Труд“, на един от големите булеварди в столицата - „Александър Стамболийски", където необезпокоявани се разхождат втори ден два неспънати коня

Не може да се говори за нормална столица и европейска държава, за успешно управление и правов ред в страна, в която по улиците бродят коне и обикалят впрегатни превозни средства. Това е София, това е България, където царят либерална „демокрация“, позитивна дискриминация на цигани, политолигархия, мултикултурщина и депесарщина.

Къде е кметицата Фандъкова да въведе ред, а където не може със силите на общината, гръмко да поиска решителното съдействие от страна на прокуратурата и МВР? За това я няма, но я има да тегли заеми, които ще изплащат и внуците на столичани.

Къде са НПО-шниците да изреват за отвратителното отглеждане и използване на коне в циганските махали? Къде са те, за да надуят вувузелите си срещу системното нарушаване на правата на гражданите от делата цигански? Няма ги, дебнат журналистите за някоя неполиткоректност. Е, затова ще има още подобни катастрофи, и коне в паркове и градинки.

Коментари
2015-04-14 17:50:08 От: бай Ставри

На бул. Стамболийски е централата на ДПС, т.е. това си една пределно либерална зона - ако си малцинство може да си безчинстваш на воля - това е твоеова си е конско право, както забелязваме.

Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот