Костадин Чакъров: България е купена отдавна от банки, тайни общества (масони), фондации

Автор: Орлин Филиповски (3 коментара)


Костадин Чакъров: България е купена отдавна от банки, тайни общества (масони),  фондации

Илия Павлов ми казваше, че купува всеки министерски цървул, който му трябва

Костадин Чакъров е председател на ЦК на Съюза на комунистите в България и политически съветник на Тодор Живков и дъщеря му Людмила до 10 ноември 1989 г..
 

Другарят Чакъров се съгласи да даде ексклузивно интервю за вестника на народа, в което прави сензационно разкритие и доверява за свои разговори с Тодор Живков, които са касаели арести по върхушката на БКП, разкрива кой е допуснал навлизането на радикалния ислям в България, също така какво му е споделял „мултакът” Илия Павлов, както и много други разтърсващи факти за изминалите 25 години от т. нар. Преход.

- В предния ни разговор говорехте за това, че сме изгубили гаранцията за нашата национална сигурност и по-точно това, че сме се лишили от тръбопроводите за газ. Става въпрос за „Южен поток“, предполагам…

- Да. И там въпросът е геополитически. Цялата работа сега е да се притисне Русия. И посещенията, които направиха разни западни дейци през последните дни, са точно затова – да се изолира Русия, да се преформатира България и да се ограничи, да се занули руското влияние на Балканите. За това става въпрос. А тези тръби щяха да са една абсолютна гаранция за нашата национална сигурност. При това от две страни – от тази на Русия и от тази на Европа… Сега, ако петролът и газът извираха не от Сибир, ами от двора на Иван Костов в Драгалевци, щяхме него да го приемем за образец…

Много „експерти“ слушам как поставят въпроса бакалски. Ами нека и аз да го поставя така: По времето на социализма България получаваше 1000 кубични метра газ за 20 долара. Сега купуваме същото количество за 475 долара! Е, извинявам се, за какво става дума?! Ще ми излизат тука някакви платени специалисти и журналисти да ме убеждават… Двама души сега се изявяват най-много като русофоби. Това са Евгени Дайнов и още един има… една агентурка… А-а-а… Иво Минджев…

- Ако говорим за журналиста, казва се Иво Инджев.

Е, добре… Искам да кажа, че имаше една сутрин, когато Тодор Живков дойде много разярен и вика: „Абе, какви са тия кореспонденти, дето сте ги изпратили, бе?! Тоя, Георги Тодорчев (кореспондент на „Работническо дело“ в САЩ) непрекъснато пише за американския президент Рейгън какъв клоун бил, какъв артист… Така пише ли се за президента?! Тоя, дето е в Лондон, някой си Дайнов, не го познавам, тоя пък винаги: „мъгливата Англия, дъждовната Англия, блатото Англия…”.

 Абе в тия държави не се ли ражда научно-технически прогрес!? Оттам чакаме наука, оттам чакаме технология. Нобеловите награди предимно те ги вземат! Махайте го, вика, какво е това, ще вкарваме класово-партиен критерий в отношенията към тия държави! Минаха тия времена! Сега това са големи, велики държави, от които ние очакваме...“. Така каза. И между другото, това искам да ви кажа, че тия момчета нямат страх от Господа. Добре, могат да бъдат критични, но такава ярост, такава антисоциалистическа, антируска политика… Това е болестно състояние. Все едно родителите им не са били на такива позиции…

- Бяхте захапали Коритаров за „бруталното прогонване на българските турци“…

- Ами да, заради историческата истина! Добре бе, ами айде да върнем времето – 500 години назад. По 1000 еничари на година са вземани – това са 500 000 еничари! 300 000 малки момченца и момиченца са вкарани в харемите на анадолските племена, селджуци, манафи… Кой създаде песни за „три синджира роби“, за Балканджи Йово. Ами въстанията – Батак, Перущица, Илинденско-Преображенското и т.н. Защо всичко това не си го говорим?! Да не говорим за всички тези нелегални организации, които си поставиха за задача присъединяване към Турция. Въобще,

ние сме много продажно племе!

Аз съм много уплашен за българския народ…

- А какво мислите за спора по отношение на това кой да охранява границата ни с Турция? Опасно ли ще стане, ако армията е там, а не граничните полицаи?

 

- Не, не. Вижте, Турция са мъдра и силна държава. Те много добре знаят положението ни какво е. Това, че ще сложим там някакъв батальон разхвърлян, нищо не може да ги притесни. На Турция не й пука от България! Турция може с един полк да забият знамето с полумесеца на „Александър Невски“ и няма кой да ги спре. Турция е достатъчно силна и мъдра държава и току-така не влиза във война. Тя е мощна, има и „пета колона” - това са „външните турци”, както те ги наричат. И така, както върви, могат да се разширят на север чрез едно гласуване за автономия. Ако кюрдската държава се образува и привлекат кюрдите от Сирия, Ирак, Иран и Турция, то Турция ще се компенсира на север – тоест, към България. И това няма да стане с танкове, артилерия и ракети. Ще стане с гласуване, както стана в Косово...

- Има ли действително реална опасност да се случи нещо подобно?

 

- Има, защо да няма?! Тази територия е наша, ако можем да я защитим. Като не можем да си я защитим – ще ни я вземат! Говоря за Родопите, например. Ами още през 90 – 91-ва година имамите казаха: „Вън християните от Родопите!“. Фактически тях ги интересуват Родопите, Добруджа, морето, Северозападна България … Скоро антикомунист номер едно – Антон Тодоров, каза: „Ние не можем да си защитим територията“. И аз съм съгласен с него. И противникът е в България – това е парламентът, правителството, институциите. Това е то предателството. Но, за съжаление, ние нямаме едни „Червени бригади“, например…

- Според вас има ли опасност радикалният ислям да пробие в България?

 

- Трябва да имаме предвид засилващата се беднотия и безработица. Ако нещо стане, то

няма да дойде от исляма, то ще дойде от озверяването на нашето население

Едните ще грабнат пушките и другите - също. Но нито едните са лоши, нито другите. Просто като те притиснат и отидеш до стената, си като мишката, която става тигър. Така че социалните условия са тези, които раждат тероризма, а не че има някакви лоши ислямисти.

Между другото, аз се чудя на политиката, която водят Западът и САЩ. Те не се ли научиха от Китай и от Русия, които се отказаха от претенциите си да бъдат световни лидери, защото трябва да хранят гладни държави и народи и просто се изтеглиха?! В един свят, в който се свиват ресурсите, свиват се пазарите, американците точно в този момент тръгват да хранят гладни народи!? Ние имаме един страхлив народ, който търпи, една политическа класа, подкупена и надупена. То, едни 50-100 души като купиш, и България е дотам…

- Купени ли сме вече?

 

- О, да! Отдавна, и то много евтино. От всички банки, тайни общества, разузнавателни централи, от различни фондации и т.н. И българинът, както виждате, не се интересува от това дали всеки, който дойде отнякъде, да го управлява, ще има морал, подготовка, членува ли в тайни общества, шпионски организации, каква му е сексуалната ориентация и т. н., а важното за него е там да пише в биографията му, че е учил в някакво европейско заведение. И - ура! А че си дадохме пазарите, банките, земеделието… Срещу това какво получихме? И тая мижитурка, президентът, която непрекъснато ни го изтъква това – че сме били направили цивилизационен избор! И какъв е този цивилизационен избор?! В какво се изразява?

Че в условия на безвизов режим можеш да отидеш в Европа и да чистиш нужниците на европейските дебелосерковци ли!?

Е-е-е, то голямо постижение! Ето това направихме за тия 25 години. Това ни е „цивилизационното постижение”. На българина няколко такива платени на чужди ведомости журналисти, редактори му наложиха, преформатираха му буквално историята, биографията. И той мълчи. Страхува се да каже. Мълчи интелигенцията. Бизнесът мълчи. Че ние имахме такива постижения!

На седмо място ни беше оръжейният комплекс, на едно от първите места в света ни беше „Булгартабак”. Изнасяхме за 1,7 млн. тона преработена зеленчукова и плодова стока, като само в арабския свят експортът ни беше за 300 милиона. А сега изнасяме 100-200. По време на участието ни в пазара на СИВ знаете ли, че 16 – 17% ни беше делът?! А сега в ЕС знаете ли колко е – 0,4%! Тоест, нас ни няма на картата! Защото единственото, което ни разрешиха, е България да има бира, скара и проститутки!

Имаме 14 000 проститутки

по общи данни на европейската полиция. Само в Брюксел 60 % от проститутките са българки. Ето това е голямото ни „цивилизационно постижение”.

- И преди съм ви питал - има ли някаква насоченост, план за унищожение на нацията ни?

 

Не, вижте, тук не става въпрос, че някой лош човек стои и прави нещо такова. Това просто са законите на пазара. А на нас ни взеха целия стопански профил. Оставиха ни единствено да ровим нещо, да добиваме, както и нискоранговите услуги. А вече ние не сме и интересни за никого.

Има един фактор, който ще го почувстваме много скоро. И той е, че се скарахме с Русия. И сега ще ни се случи нещо, което тия тъпаци не го разбират – Западът, бизнесът имаше интерес да инвестира в България поради уникалните ни тесни връзки с Русия. Сега Русия ни отряза. Е, за какво да инвестират в България?! Ние нямаме пазари! А преди имаха интерес, защото можеха да скочат на руските пазари, което всъщност беше голямата игра.

Преди играехме с японци, германци, а сега вече няма кой да дойде да ни напсува дори. Е, ще бъдем някаква сексуална дестинация, ще имаме хотелчета, ще имаме шкембе чорба или както казват чужденците „салат дьо шоп“ – шопска салата… Скара и бира от едната страна на пътя, мъжете, наведени с машата по скарите, а от другата страна на пътя – наведени девойките. Това е съдбата ни! И за съжаление всички ние си я изковахме. Затова главната задача, която стои в момента пред българския народ, е първо да осъзнаем едно нещо:

„Когато държавата е на колене, народът трябва да се изправи!“

И второто е, че много спешно трябва да приемем закон за връщане на смъртното наказание за държавна измяна и национално предателство.

- Като стана дума за „Южен поток“, да засегнем и една друга значима тема, която занимава цяла България в продължение на повече от месец – изчезването и впоследствие появяването на първия шеф на ДАНС Петко Сертов. Появи се една теория, че изчезването му може и да има нещо общо с „Южен поток“. Николай Колев-Босия пък каза в интервю за „ШОУ‘, че Сертов може да е бил при Цветан Василев…

 

- Не, не, не го връзвайте Петко Сертов с тези неща. Той никога не e бил фактор - и като професионална подготовка, и като позиции. Първо, няма никакво отношение към „Южен поток“. Аз смятам, че оценката, която изскочи за битов конфликт, е вярна. Сега, не искам да навлизам в подробности – интимни ли, битови ли… Но на човека нещо му е писнало, грабнал си е шапката и е тръгнал…

- Но точно в този случай не е ли малко наивно и несериозно да се говори за битов мотив?!

 

- Не е, защото Сертов няма нито подготовка, нито социална, нито икономическа позиция, нито кадровата позиция да играе в „Южен поток“. Това е от такъв размер проект, че отношенията са междудържавни. Къде той ще се намеси да бъде някакъв фактор?! Вижте какво,

държавата ни е толкова пълна с палячовци

така че един палячо повече…. недейте да го въздигате в ранг на някакво явление! Не търсете тук конспирации. С тази история с Петко Сертов в България просто се разигра поредната палячовщина...

Не виждам и какво общо могат да имат Цветан Василев и Петко Сертов. Сертов няма някаква значима, национална роля. Той има дребен стил. И до 10 ноември, когато беше служител във Второ главно управление на ДС, секторът му беше малък. Той няма големи вербовки, не е участвал в големи организации и т.н. Какво ще му каже Цветан Василев или пък обратното?! Няма какво просто!

- Като стана дума за горива, парламентарният секретар в кабинета „Виденов“ - Пламен Николов, каза в интервю за „ШОУ“, че Калин Митрев - мъжът, с когото Ирина Бокова живеела на семейни начала, натопил Елена Костова, че нарушава югоембаргото. Запознат ли сте с тази история?

 

- Ами вижте сега, Елена Костова имаше една фирма „Булс“, в която беше в съдружие с един сръбски гражданин, който се казва Зоран Ристич. И беше теглила кредит от „Балканбанк“ в клона в Разград, ако не ме лъже паметта. Двамата закупиха линиите на „Плама“ и започнаха да изнасят моторни масла за тежки машини. Изнесоха около 18 000 тона, мисля. Правеха го през Македония и така вкарваха маслата в Сърбия, като заобикаляха самото ембарго. Но не искам да се ангажирам дали е нарушавала или не югоембаргото. Пламен Николов знае повече… Аз също знам, но не ми се полага да знам (смее се).

- На мен ми е чудно какво щеше да е сега, ако един играч като Илия Павлов беше жив и „Мултигруп“ беше на сцената?

 

- Нищо нямаше да стане. Щяха да загинат. Те бяха гигант на глинени крака. Илия тръгна да завзема цялата държава и влезе в схемата на великия Сенека: „Който е навсякъде, е и никъде“. Той нямаше бизнес, който да му даде някакъв профил. Както виждате, от империята му останаха няколко хотела. Аз Илия го познавах добре. Той,

където имаше блажно, натам се насочваше

И тъй като блажното лесно се вземаше, той изстиска подкожната мазнина от държавата. И го удариха на жестоко "топене" на подкожната мазнина на държавата и това беше целият „бизнес”. Не направиха собствени пазари, не завоюваха ниши – технологическа, външни пазари, някой отрасъл в икономиката да развият и т. н.

- Баща му Павел Найденов пък каза в интервю за „ШОУ”, че Илия Павлов казал на Луканов да „си е*е майката, защото той карал влака сега“…

 

- Сега, истината е, че тука по отношение на газовите връзки Луканов ги смяташе така нещата, че чрез Рем Вяхирев, Приходко, различна група дейци – тука дойдоха двама имперски "наместници", които действаха много брутално – Пашин и Будзуляк, ще реши проблемите. И на Луканов му трябваше частна структура, не можеше само като държава да влезе да кореспондира с Рем Вяхирев и другите, защото нямаше как да се прибират комисионите. Тогава далаверата беше голяма. Газта идваше с 8 милиарда на ония години на границата, а България въртеше към 20. Значи, всичко останало, по едни пътища, през „Топенерджи“, отиваше в Лихтенщайн и т.н .

И оттам Луканов даде голямо рамо на Илия Павлов, обаче цялата работа я събори Жан Виденов. Жан обърка цялата схема, тъй като Андрей Луканов беше се ангажирал с тръбите, Илия Павлов също - за това, че ще бъдат продадени на „Газпром“. Обаче Жан Виденов се запъна и не ги даде. Оттам-насетне се изпокараха с Илия и с Андрей и т.н…

- Но карал ли е влака на държавата Илия Павлов?

 

- Не, на държавата не. Вижте сега, понеже ние бяхме много гладни, и политиците се продадоха лесно. Много лесно даже. Илия викаше: „Абе, какво ще финансирам партии!“. Защото ставаше въпрос за помагане на партиите и т. н. Аз съм бил близък с Илия Павлов и много пъти той е бил откровен с мен, защото освен това съм му помагал за някои работи. Той ми казваше: „Какво ми трябва да финансирам партии?! Като съставят правителство, който министерски цървул ми трябва, отивам и си го купувам!“.

По Агенция БЛИЦ

Коментари
2015-02-02 18:26:28 От: Гърмидолски

Масонската напаст е навсякъде - всичко е въпрос на "уреждане" при тях. По-големи плазмодии светът не познава. И всичко прикрито зад високопарни думи за високи идеали.

2015-02-03 13:29:13 От: Аз

Този дървен философ Чакъров ли е Чакалов ли е, защо не си затвори лайномета?!

2015-02-10 11:43:21 От: Ти

..си затвори твоя, че смърди "аз-ът"

Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот