И Любчо Георгиевски влиза в скандалите


И Любчо Георгиевски влиза в скандалите

Никола Груевски бе министър в кабинета му от 1998 до 2002 година...

Бившият македонски премиер Любчо Георгиевски заплаши с "публикуване на документи, които получил от бившия директор на разузнаването Зоран Верушевски", предаде БГНЕС.

Съобщението от неговата ВМРО-Народна партия идва, след като в медиите се появи информация, че една от следващите "бомби" на лидера на опозицията Зоран Заев ще се отнася за връзките на Георгиевски с режима на Никола Груевски и неговия братовчед Сашо Миялков, който допреди две седмици ръководеше спецслужбите в Република Македония.

Верушевски в момента е в ареста като основен обвиняем в делото "Пуч". В него е включен и лидерът на опозицията Зоран Заев с обвинението, че са искали насилствено да свалят от власт правителството в Скопие.

През последните четири месеца на тежка политическа криза Георгиевски на два пъти се опита да помогне на режима на Груевски. Той поиска "обща амнистия за всички" и "незабавни нови избори".

Любчо Георгиевски лично подкрепи и предложи Никола Груевски за наследник във ВМРО-ДПМНЕ, който бе и министър в кабинета му от 1998 до 2002 година, припомня БГНЕС.

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот