Дъра-бъра два чадъра


Дъра-бъра два чадъра

"За да се справим с олигархията, трябва да се върнем към служебното правителство на Марин Райков. Не очаквайте президентът да каже кои са икономическите кръгове", заяви Росен Плевнелиев в интервю за бТВ.

Не спира да ни удивлява човечецът със словесните и логическите си бисери. От тази гледна точка ще вземем да се съгласим с баш гербаджията Борисов, че „България има един изключително добър, достоен, прекрасен президент.“  С малки корекции. Добър, добър, но няма добрината да информира народа, кои именно са олигарсите, които  иска да пребори.

Да не би за да не излезе, че с някои от икономическите кръгове все пак е близък и дори твърде близък? Близостта му с Иво Прокопиев, например, е забележима и без оптически прибори. Както са видими и някои общи техни протестерски и медийни операции. Прокрадва се подозрение, че борбата на президента с „кръговете“ е дъра-бъра, два чадъра.

За чадъри над отделни т. нар. олигарси май иде реч. И друго. В словесните бисери на Плевнелиев по тази тема се съзира зле прикрито недоверие към суперлативно хвалещия го премиер Борисов. Излиза, че този премиер не може или не желае да се справи с олигархията, затова трябва да си върви и да идва назначения от президента Марин Райков! Опасни думи!

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот