ДПС и Борисов са виновни за КТБ


ДПС и Борисов са виновни за КТБ

Няма как да се краде от КТБ, защото тя от 20 юни 2014 г. се намира под специален надзор на БНБ. Това каза в БНР икономистът проф. Христина Вучева. Тя посочи, че тезата, че от КТБ се краде, се е появила след изказване на премиера Бойко Борисов.

Твърдението на Бойко Борисов, подхванато от другите гербаджии и прочие депутати в парламента, че банката се източва и продължава да се краде, не е вярно, разбира се. Нещо повече, то е манипулативно и цели да представи застъпилите го политици като борци за правдата и интересите на гражданите.

Най-заинтересуваният от тази пиарщина е  преди всичко премиерът. Защото е сред главните виновници за тъпченето на КТБ с държавни пари, милиарди от които  са загубени и липсата им ще се покрива за сметка на народа. Остро му е нужно да се появи в бяло и загрижен за потърпевшия народ, когото спасява от несъществуваща опасност.

КТБ основателно се наричаше банката на ДПС, след фалита й протурското движение  прави всочко възможно да се дистанцира от отговорностите си. Това е обединяваща база с Борисов, най-силно споява общият грях. Заедно гербаджии и депесари чудеса ще сторят, но цялата истина за КТБ няма да излезе.

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот