Бареков: „Ако не спечелим изборите, ще се обеся“

 (3 коментара)


Бареков: „Ако не спечелим изборите, ще се обеся“

"Аз съм новия Ахмед Доган, не ща да съм стария Стефан Стамболов..."

Николай Бареков пред сайта Бъзикилийкс, чието мото е "Новините такива, каквито можеха да бъдат":

Г-н Бареков, защо мечтата ви е да бъдете новия Ахмед Доган, а не новият Стефан Стамболов например?

- А кой е Стефан Стамболов, това не е име от политическия елит на България. Аз претендирам да съм по-добър от най-добрия, по-пробивен, по-успешен и не се сещам за друг български политик освен Ахмед Доган, който да не е признат от целия български народ като по-по-най.

Е, аз вярвам и не просто вярвам, аз знам, аз твърдя, аз съм и в момента по-всякакъв от него. И искам да кажа, че не е необходимо аз да повярвам в себе си, а народът трябва да преживее катарзис и да осъзнае, че аз съм най-истинският български политик в момента. И този катарзис трябва да се случи до изборите.

Извинете, г-н Бареков, но наистина ли не знаете кой е Стефан Стамболов, премиерът съсечен в центъра на столицата?

- Така значи, вие явно искате и аз да последвам съдбата на този човек. Знам, че много от вас, журналистите, които сте ме заобградили тук, изпитвате неистова завист, към моето икономическо, интелектуално и политическо израстване и щяхте много по-лесно да оправдавате собствената си бездарност, ако не бях аз да ви блестя в очите.

Не, не искам и няма да бъда някой си Стефан Стамболов, посечен в центъра на столицата. Ще бъда новия Доган, със сараи и в Княжево, и в Бояна,  и резиденциите на бай Тошо ще си върна. А Росен Петров ще новият Лютви Местан и никой друг.

Не се ли притеснявате тогава, че може да се появи някой нов Октай Енимехмедов, по-успешен от първия?

- Вие български журналистически плазмодии, явно жадувате да ме видите мъртъв. Ето какво ще ви кажа - ако не спечелим изборите сам ще се обеся, защото не мога да върна толкова чужди пари колкото съм похарчил от създаването на ББЦ и колкото ще похарча до края на кампанията

 Но вярвам, че българският народ е достатъчно прост и алчен за да не позволи това да се случи и ще повярва на мен и на моите обещания, повече отколкото на обещанията на някой друг. Защото обещанията ми са много по-добри от обещанията ти.

- Мислите ли, че можете да победите Бойко Борисов?

- Ще го смачкам, ляв-десен, ляв-десен.

- Имахме предвид на изборите . . .

- Що ми задавате прости въпроси. Аз ясно казах, че ще съм следващия премиер и следващият Ахмед Доган. Естествено, че ще го бия и него, и Цветанов, и Цецка Цачева. Цялата им партия, един по един ще ги смеля.

- Можем ли да кажем тогава, че следващият премиер ще е Ахмед Доган?

- Не се опитвайте да ме объркате, не съм толкова прост, казвам – Следващият премиер ще е новият Ахмед Доган.

- А как ще създадете един милион работни места?

- Абе вие прости ли сте или на прости се правите! Един милион НОВИ, нови работни места, подчертавам нови.

- Е, какво значение има?

- Как какво бе, голямо. Човек може да вземе стари работни места, да ги реновира и да ги направи нови. Щото тези работни места не падат от небето.

- Не разбрахме . . .

- Защото сте прости, затова не разбирате, а е толкова просто, но не мога да ви обясня, защото трябва да сляза на вашето интелектуално равнище, което е невъзможно.

- Един последен въпрос, г-н Бареков, вие нормален ли сте?

- Не, аз не съм нормален, аз съм уникален, гениален и неповторим, не се опитвайте да ме вкарате в рамките на нормалното и обичайното, аз не съм като вас и никога няма да бъда!

От сатиричния сайт Бъзикилийкс - neverojatno.wordpress.com

Коментари
2014-09-07 18:20:37 От: Пенкилер сан

Задкулисието се състои от: фондации - главно чужди и тук-таме наши, но на чужда хранилка, сдружения, НПО-та и масонски ложи. Може би, последните захранват по-горните, но няма нищо черно на бяло. Този "израстък" на чия хранилка е, не е само КТБ...

2014-09-08 09:17:35 От: Жалко

жалко, че това са само фанатзиите на chergar

2014-09-08 18:07:51 От: Александър

Толкова бързо ще си забрави думите (ако изобщо ги е казал), колкото си забрави и предишното изказване, че щял да си свали банковата и данъчната тайна за финансовото си състояние.Колкото и да се хвали, че е първият политик отказал се от тези тайни факт е, че все още не го е направил и това е само прах в очите.Изобщо не е ясно от къде идват парите му с, които живее в такъв лукс и с, които финансира партията си.

Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот