А „къщичката“ все е неизмазана


А „къщичката“ все е неизмазана

500 служители ще бъдат назначени за охрана на българо-турската граница, съобщи в Русе шефът на ГД "Гранична полиция". Милен Пенев. потвърди, че в Русе и Брегово ще се изградят в най-кратки срокове временни следствени арести за бежанци - в-к Труд

Помним, че по време на първото си премиерстване Бойко Борисов дълго се жалваше, че не ни приемали в Шенгенското пространство заради една неизмазана къщичка на границата, иначе всичко друго било в ред и южната граница на Евросъюза била под пълен контрол. После се оказа, че нелегално нахлуват всякакви чужди нам люде, обявени за сирийски бежанци.

После управниците взеха да правят нещо за укрепване на границата с Турция, но под натиска на спорадичните протести на българите в селищата, където им бяха натрапени пришълците. На час по лъжичка, защото от Анкара и Брюксел натискаха да допускаме нежелаещите да останат у нас при нежелаещите да ги приемат. Мучаха кривозащитници.

Вместо бързо и ефикасно да се изгради инженерно-техническо съоръжение, осигурено с подготвени гранични полицаи, както е в Испания и Гърция, например, три правителства предателски пренебрегнаха огромната опасност от появилия се ислямски халифат. За чието раждане предишният кабинет на Борисов също подложи гръб на Вашингтон.

Помним, че по инициатива на Борисовия външен министър Младенов в Правец се събра сирийската опозиция и призова за незабавна международна намеса срещу режима на Асад. Тази опозиция се състоеше от джихадисти, алкайдисти и прочие фанатизирани разбойници, впоследствие създали днешния халифат на територията на Сирия и Ирак.

Така израелският любимец Николай Младенов се уреди за високоплатен международен чиновник, а „къщичката“ на Борисов трябваше да остане неизмазана, т. е. границата ни да остане лесно преодолима. Кабинетът „Орешарски“, доминиран от протурската партия на Местан и подкрепян от израелската симпатия Станишев остави България разграден двор.

Последната грижа на изброените тук управници преди и сега са били националните ни интереси и сигурността на българите. Структурите на сигурността и съдебната система в горните си етажи са нагъчкани с довереници и прислужници на антибългарското ДПС, с продажници и предатели от други партии от политолигархията. Значи и утре ще е така.

Коментари
Няма написани коментари.
Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот